Brisanje tvog Cashfulness naloga
Kako se briše nalog i šta se dešava s tvojim podacima.
Iz aplikacije
Prvo otkaži pretplatu
Brisanje naloga ne otkazuje plaćenu pretplatu: ako je ne otkažeš, nastavlja se obnavljati. Pretplatu kupljenu na iPhoneu ili iPadu otkazuješ u postavkama svog Apple naloga, kupljenu na Androidu na Google Play, a kupljenu na web stranici preko stavke Portal za naplatu, na ekranu pretplate u aplikaciji.
Ako ne možeš ući u aplikaciju
Piši na privacy@cashfulness.com s e-mail adrese s kojom je nalog registrovan i zatraži brisanje naloga. Odgovaramo u roku od 30 dana.
Šta se briše
Stvarno brisanje se obavlja u roku od 30 dana od zahtjeva.
Šta ostaje i koliko dugo
Potpuni rokovi čuvanja su u Politici privatnosti. Pročitaj Politiku privatnosti