Fshirja e llogarisë tënde Cashfulness
Si fshihet llogaria dhe çfarë ndodh me të dhënat e tua.
Nga aplikacioni
Më parë, anulo abonimin
Fshirja e llogarisë nuk anulon një abonim me pagesë: nëse nuk e anulon, vazhdon të rinovohet. Nëse e ke blerë në iPhone ose iPad, anulohet nga cilësimet e llogarisë tënde Apple; nëse e ke blerë në Android, nga Google Play; nëse e ke blerë nga faqja jonë, nga Portali i Faturimit, te faqja e abonimit në aplikacion.
Nëse nuk arrin të hysh në aplikacion
Shkruaj te privacy@cashfulness.com nga adresa e email-it me të cilën je regjistruar dhe kërko fshirjen e llogarisë. Përgjigjemi brenda 30 ditëve.
Çfarë fshihet
Fshirja efektive ndodh brenda 30 ditëve nga kërkesa.
Çfarë mbetet, dhe për sa kohë
Afatet e plota të ruajtjes janë në Politikën e Privatësisë. Lexo Politikën e Privatësisë