Brisanje tvog Cashfulness naloga
Kako se briše nalog i šta se dešava s tvojim podacima.
Iz aplikacije
Prvo otkaži pretplatu
Brisanje naloga ne otkazuje plaćenu pretplatu: ako je ne otkažeš, nastaviće da se obnavlja. Pretplatu kupljenu na iPhone-u ili iPad-u otkazuješ u podešavanjima svog Apple naloga, kupljenu na Androidu na Google Play, a kupljenu na veb-sajtu preko stavke Portal za naplatu, na ekranu pretplate u aplikaciji.
Ako ne možeš da uđeš u aplikaciju
Piši na privacy@cashfulness.com sa e-mejl adrese sa kojom je nalog registrovan i zatraži brisanje naloga. Odgovaramo u roku od 30 dana.
Šta se briše
Efektivno brisanje se obavlja u roku od 30 dana od zahteva.
Šta ostaje i koliko dugo
Potpuni rokovi čuvanja navedeni su u Politici privatnosti. Pročitaj Politiku privatnosti